Donateur worden

Wat kunt u doen?

Eenmalige donatie

Steun Hospice ‘In Vrijheid’ Waterland. Doneer nu online via Ideal of doe een handmatige overboeking op IBAN: NL54 RABO 0142 7660 11 Stichting Hospice in Vrijheid. Omdat onze stichting de ANBI-status heeft, zijn uw giften aftrekbaar van de inkomstenbelasting.

DONEER ONLINE

 

Vrienden worden met een periodieke donatie

Vul op onze doneer pagina een maandelijkse of jaarlijkse donatie in en wij heten u van harte welkom als Vriend van Hospice ‘In Vrijheid’.Een fiscaal interessante optie is als u een periodieke volmacht opstelt waarbij u vijf jaar of langer een vast bedrag per maand of jaar schenkt aan Stichting Hospice ‘In Vrijheid’. Uw giften zijn dan volledig aftrekbaar. Dit kan al snel tientallen euro’s per jaar schelen. Klik hier om de overeenkomst van de belastingdienst te downloaden. Lees het stappenplan op pagina 5 en stuur het ingevulde formulier daarna op naar Stichting Hospice ‘In Vrijheid’, Ds Martin Luther Kingweg 2, 1444 ED Purmerend.

VUL FORMULIER IN

Erfenissen en legaten

Uw testament is wellicht een gevoelig onderwerp, maar juist met uw nalatenschap kunt u iets betekenen voor anderen. Door (een deel van) uw nalatenschap te bestemmen voor de Stichting Hospice ‘In Vrijheid’ maakt u later het verschil voor toekomstige bewoners en hun naasten. Als ANBI heeft de onze stichting vrijstelling van successiebelasting. 100% van uw erfstelling of legaat komt direct ten goede aan onze projecten.

 

Zelf een actie organiseren

Er worden regelmatig acties en evenementen georganiseerd om het werk van Hospice ‘In Vrijheid’ financieel te ondersteunen. Ook goede ideeën voor een actie of evenement? Laat het ons weten, dan kunnen we u helpen om deze succesvol te laten zijn.

 

Download hier het donatie formulier >

 

 

 

 

Wilt u ons hospice graag eens bezoeken?

Maak een afspraak