Vrijwilliger worden?

Vrijwilliger worden? Bel of mail voor een afspraak of kom langs op onze inloopochtend op zaterdag 5 oktober 2024 van 10.00 tot 13.00 uur.

Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk waarin je écht iets voor anderen kunt betekenen?

Zonder de vele vrijwilligers die zich inzetten voor ons hospice zou het hospice niet kunnen bestaan. De dagelijkse inzet van geschoolde vrijwilligers maakt het mogelijk dat de bewoners optimale zorg en aandacht krijgen. Naasten van de bewoners worden niet vergeten en mogen ook rekenen op aandacht en steun in de voor hen emotioneel zware tijd.

De vrijwilliger heeft een centrale rol in het hospice. De vrijwilliger komt niet in de plaats van de mantelzorg maar is aanvullend. Daar waar de naasten niet in staat zijn zorg te bieden, geeft de vrijwilliger ondersteuning. De vrijwilliger neemt geen taken over van de professionele zorgverleners.

Ben jij iemand met een luisterend oor, een zorgzame instelling, en niet bang voor een lach en een traan? Die onmisbare schakel die naast onze andere 80 vrijwilligers en beroepskrachten extra begeleiding en aandacht wil geven aan onze bewoners en hun naasten. Ben je minimaal 4 uur per week beschikbaar en bereid een kleine opleiding of cursus te volgen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wil je meer weten over het vrijwilligerswerk en ons hospice van binnen zien? Kom dan naar ons open huis. De eerstkomende datum en tijdstip vind je hier.

 

Vrijwilligerswerk is vrijwillig, maar niet vrijblijvend.

Wilt u ons hospice graag eens bezoeken?

Maak een afspraak