Ervaringen

We willen graag iedereen die hier hun best hebben gedaan heel hartelijk bedanken voor de goede, lieve zorgen die jullie hebben gegeven aan mijn vrouw, onze moeder, schoonmoeder, oma, overgrootmoeder. Ze heeft hier met veel plezier de laatste weken beleeft. Ze vond dat ze een beetje in een vakantiehuis op visite was. Nogmaals hartelijk bedankt.”

“Onze moeder heeft haar laatste weken bij jullie mogen beleven. Wat een goede keus is dit voor haar en ons (kinderen) geweest. Zoveel liefde en warmte. Onze dank is zeer groot! Moeder was een angstige dame en heel bang voor het einde. Maar met jullie liefde en warmte heeft zij daar gelukkig niet mee te maken gehad.”

“Wij willen jullie heel erg bedanken voor de goede zorg en alle knuffels die jullie onze moeder hebben gegeven. Een lach en een traan en af en toe een beetje dwars, maar ze had het heel erg naar haar zin. Jullie hebben haar laatste weken dragelijk gemaakt. En ook voor ons was er altijd een schouder beschikbaar voor een traan en een lach.”

“Heel erg bedankt voor alle lieve zorgzame warme en liefdevolle weken die jullie onze allerliefste Hansje hebben gegeven. Toen ze bij het hospice kwam was het voor haar en voor ons een hele stap. Na een paar dagen kreeg ze een glimlach op haar gezicht. Ze voelde zich thuis bij jullie. Heel veel dank.”

“Ik kan jullie niet genoeg bedanken voor jullie lieve zorg, steun en troost. De laatste dagen in mijn vaders leven waren zwaar. Jullie gaven de juiste verlichting.”

“Dat ik de laatste tijd van mijn leven nog in zo‘n luxe hotel mocht verblijven.”

Wilt u ons hospice graag eens bezoeken?

Maak een afspraak