Gelegen in een geheel verbouwd monumentaal pand in de Peperstraat (één van de ‘geheime’ mooie winkelstraatjes) in Purmerend, bevindt zich Hermée. Een prachtige nieuwe boetiek voor de modebewuste vrouw, waar kwaliteit en persoonlijke service voorop staat.

Eigenaresse Peggy komt oorspronkelijk uit Dé Modestad van Nederland, Maastricht. Met haar winkel HERMÉE onderscheidt ze zich door de zaak een sjieke, (“mooi” in het Mestreechs) en een uitnodigende uitstraling te geven met een Limburgse flair, die het zuiden rijk is. Als vanzelfsprekend hoort daar natuurlijk de Limburgse gastvrijheid, een bourgondische kop koffie, een hapje of een drankje bij.

Ik wil de vrouw die bij ons komt, het vertrouwen, de tijd, de aandacht, raad en advies geven wat ze verdient om haar in haar persoonlijke kracht en kwaliteiten zichtbaar te maken.

Samen met de merken die met zorg uitgezocht zijn om het beeld wat jij voor ogen ziet compleet te maken.

Wanneer je kleding in harmonie is met wie je persoonlijkheid, krijg je het gevoel “dit ben ik” en kom je ook op andere mensen “echt” over. De kunst is om je innerlijk en uiterlijk in harmonie te brengen en een persoonlijke kledingstijl te ontwikkelen.

Wie bij Hermée naar binnen stapt, komt niet in ‘zomaar’ een winkel maar in een mooie warme omgeving waar je je jezelf kunt zijn.

Kijk voor meer informatie  www.hermee.nl