Wij nemen alle zorg uit handen

 Het is begrijpelijk dat u de laatste levensfase het allerliefst thuis doorbrengt. Maar als het einde écht in zicht komt, is dat niet altijd mogelijk. Die laatste dierbare momenten samen zijn van onschatbare waarde, maar worden thuis vaak overspoeld door zorgtaken en niet met tijd voor elkaar. Als hospice nemen wij alle zorg uit handen, waarbij uw wensen en een zo hoog mogelijk kwaliteit van leven voorop staan. U komt hier thuis in een warme, liefdevolle omgeving waar u in alle rust en op eigen wijze afscheid kunt nemen van familie, vrienden en het leven.

Waarom Hospice ‘In Vrijheid’ Waterland?

De huiselijke sfeer, de openheid van het gebouw, de kleinschalige opzet, de lieve mensen en de goede zorgen, zijn een aantal aspecten die Hospice ‘In Vrijheid’ tot een ‘bijna thuis’ maken. Klik hieronder voor een uitgebreide rondleiding door ons hospice.

Ons hospice

De vrijwilligers

De zorg

“Ik zal de eerste vlinder, die ik zie, begroeten met een glimlach en aan haar denken.”

Fotoimpressie

Zou u ons een handje willen helpen?

Iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken. Een zieke vader, moeder, partner of vriend, die nog maar kort te leven heeft. Hospice ‘In Vrijheid’ Waterland is er voor deze mensen. Mede dankzij onze donateurs en sponsors kunnen we dit mooie initiatief realiseren. Deze steun is van levensbelang voor het voortbestaan van onze hospice. Denkt u er ook aan te doneren aan een goed doel. Uw steun is van harte welkom. Maak het verschil en help vandaag nog!